BELYSTA FASADSKYLTAR

Vi hjälper dig att skapa snygga och representativa fasadskyltar med hjälp av LED teknik till ditt företag. Dessa fasadskyltar kan vara belysta på en mängd olika sätt eller helt utan belysning. Alla våra fasadskyltar är försedda med energisnål LED teknik som håller högsta kvalité samt utomordentlig hållbarhet i svenskt klimat. Självklart är våra skyltar är miljövänliga och energisnåla. LED belysta skyltar ger ett modernt och fräscht intryck. Behöver du hjälp med design av skyltar eller bara vill bolla idéer kring din fasadskylt är du välkommen att besöka oss i Göteborg, eller så kommer vi till dig. Vi sätter upp nya, och renoverar gamla skyltar i hela Norden. Hör av dig för en offert på fasadskylt så återkommer vi snarast.

Behöver du hjälp att välja rätt utseende för din skylt? Ta en titt i vår SKYLTGUIDE!

Ljuslådor och flaggskyltar

Är ni i behov av en enklare variant av skylt kan det vara läge att fundera på en ljuslåda. Vi tillverkar ljuslådor i önskat material och alla upptänkliga former. Vi gör både runda, ovala, kvadratiska, rektangulära och konturerade fasadskyltar efter olika önskemål. Dessa skyltar skapas i aluminiumram med LED dioder av högsta klass och ljusstyrka i. Sedan placerar vi en front på Er skylt av flexface eller akryl av högsta hållbarhet för att ge skylten bästa möjliga sken. Dessa ljuslådor görs i både enkel- och dubbelsidig variant helt beroende på era behov. I stadsmiljö är det vanligt med flaggskyltar. Dessa skyltar står ut från fasaden för att förbipasserande enkelt ska kunna se vart din verksamhet befinner sig. En flaggskylt är i de flesta fall dubbelsidig och invändigt belyst med högklassig och energisnål LED.

fördelar med led

Fördelar med LED

  • Lång livslängd. Spara framtida underhåll och kostnader.
  • Dramatiskt högre effektivitet och lägre strömförbrukning jämfört med glödlampor ( upp till 80 % billigare i drift )
  • Lägre värmeeffekt, konventionella glödlampor slösar ungefär 90 % av strömmen på värme.
  • Vanligtvis snabbare att slå på/av och mindre benägna att skadas av detta.
  • LED slingor är mer hållbara och robusta. Det finns inget glas som kan gå sönder.
  • De är mer miljövänliga. De håller längre, släpper inte ut CO2 och innehåller inga giftiga ämnen, som kvicksilverånga i lysrör.
  • Vissa lysdioder kan ställas in för att dynamiskt ändra färg.

Plåtskyltar

Plåtskyltar är det mest kosntadseffektiva alternativet som saknar belysning. En enkel, men snygg skylt som oftast görs av bockad plåt som folieras. Plåtskyltar håller bra i regn och rusk. Perfekt för dig som har en tajt budget eller som inte har behov av en upplyst skylt.

Är du intresserad?

Behöver du hjälp med design av skyltar eller bara vill bolla idéer kring din nya skylt är du välkommen att besöka oss i Göteborg, eller så kommer vi till dig. Vi sätter upp nya, och renoverar gamla skyltar i hela Norden. Vi designar skyltar i alla möjliga utföranden vilket gör att vi kan tillgodose alla era behov. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram precis den skylt ni behöver!

Kontakt