INREDNING

Vi på Skyltkoncept hjälper dig med butiksinredning för detaljhandel, restauranger och varuhus. Vi har kompetens inom planering, design, butikslayout och installation av utrustning och tjänster. Vi besitter även professionell expertis inom butiksinredningens alla delar som tillverkning av skräddarsydda möbler, skyltar och övrig inredning.

 

Hur det går till

Ett projekt inom butiksinredning inleds med en kartläggning och mätning av tillgängligt utrymme och förberedning av konstruktionsritningar. Alternativt har kunden ha egna ritningar eller färdiga koncept för butiksinredning.

Olika typer av butiker ställer olika krav på sin interiör. Modebutiker kräver kunskap om aktuella trender i färg och stil för att skapa butiker som kommer att dra kunder. Lyckad inredning i pub, nattklubb och bar design skapar underhållande miljöer som även hjälper kunderna att slappna av och känna sig hemmastadda. Kosmetika butiker har liten storlek produkter med höga priser, då krävs inredningsdesign konstruerad för att visa de otaliga typerna av parfym och hygienprodukter på ett inbjudande sätt.

Är du intresserad?

Behöver du hjälp med design eller bara vill bolla idéer är du välkommen att besöka oss, eller så kommer vi till dig. Vi har ett brett nät av duktiga montörer och snickare vilket gör att vi kan tillgodose alla era behov. Kontakta oss så hjälper vi er!

KONTAKT