PARTNERS OCH ÅTERFÖRSÄLJARE

Många av våra projekt går genom arkitekter, designer och reklambyråer. För att ni som byrå/kundansvarig ska kunna leverera en helhet har ni med fördel en stark partner som kan leverera skyltar, folie och print av högsta kvalité. Vi ger input, tar fram prover och ser till att er vision blir verklighet. Tillsammans kan vi skapa skyltmanualer, produkter med mera. Ett långsiktigt samarbete med oss leder till att ni snabbare kan ge kunden det de efterfrågar samt att vi snabbt kan göra verklighet av era idéer. För att underlätta Ert arbete har vi en lathund för de vanligaste skyltprofilerna som används. Självklart finns det utrymme för speciallösningar med alternativa material, belysningar med mera. Vi arbetar med allt från cortenstål och koppar till glas, trä och akryl.

 

Material & Färg

material och färg skyltar

 

 

 

Vi arbetar med ett stort urval av material. Normalt sett använder vi oss av aluminium, akryl och pvc. Då och då gör vi speciallösningar med rostfritt stål, koppar, laminat, med mera. Inget är omöjligt! Vi använder oss av folie från alla större leverantörer för att hitta rätt färger och material. Vi har även möjlighet att printa de färger kunden efterfrågar för att komma så rätt som möjligt. Våra skyltar pulverlackeras vanligtvis för att ge en snygg finish. Vi rättar oss efter era färgval i RAL. PMS, NCS eller liknande.

 

Belysning

belysning skyltar

 

 

 

Normalt sett använder vi oss av högkvalitativa LED dioder till våra skyltar. Vissa lösningar kräver andra alternativ som LED slang (liknande neon), glas neon, eller någon av alla de specialljuskällor och armaturer som finns. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt!

 

Teknisk specifikation

teknisk spec

 

 

 

 

 

Innan vi påbörjar produktionen av våra produkter tar vi fram en teknisk specifikation (korrektur) för att ni enkelt ska kunna se material, färger och typ av konstruktion. Vi visar även hur skyltar ska infästas med mera. Bygglovsansökan Vi tar gärna hand om hela processen med skyltlov. Vi har lång erfarenhet av detta och det brukar gå relativt snabbt när vi sätter ihop underlaget.

 

Bygglovsansökan

bygglovsansökan

 

 

 

 

 

Vi tar gärna hand om hela processen med skyltlov. Vi har lång erfarenhet av detta och det brukar gå relativt snabbt när vi sätter ihop underlaget.

Är du intresserad?

Behöver du hjälp med design av skyltar eller bara vill bolla idéer kring din nya skylt är du välkommen att besöka oss i Göteborg, eller så kommer vi till dig. Vi sätter upp nya, och renoverar gamla skyltar i hela Norden. Vi designar skyltar i alla möjliga utföranden vilket gör att vi kan tillgodose alla era behov. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram precis den skylt ni behöver!

Kontakt